جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

پزشکیان: آماده مذاکره‌ایم، اما زورگویی را تحمل نمی‌کنیم

پزشکیان: آماده مذاکره‌ایم، اما زورگویی را تحمل نمی‌کنیم رئیس‌جمهور گفت: ما از مذاکره استقبال می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه خانم «بتانی مدن» سفیر جدید نیوزیلند، با آرزوی موفقیت برای وی در زمینه تقویت روابط فیمابین اظهار داشت: کره زمین در میان کهکشان‌های عظیم، خانه کوچک ما انسان‌هاست و همه باید تلاش کنیم این خانه به جای جنگ و درگیری، همواره مامن صلح و آرامش برای ساکنانش باشد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آماده انجام هر اقدامی هستیم که گسترش روابط و همکاری‌های میان دو کشور را تسهیل کند، در واکنش به آرزوی سفیر جدید نیوزیلند برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: ما از مذاکره استقبال کرده و می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.

پزشکیان افزود: اینکه رژیمی در منطقه با حمایت کشورهای قدرتمند، مرتکب هر جنایتی بشود، اما بعد تلاش شود، دیگران را مخل امنیت و آرامش منطقه معرفی تا به این بهانه خواسته‌های خود را تحمیل کنند، به هیچ وجه قابل قبول نیست. آیا اینکه تلاش کنند راه رشد و پیشرفت را بر دیگر کشورها ببندند و بعد با دستاوردهای حاصل از پیشرفت انحصاری خود به دیگران زور بگویند، منصفانه، منطقی و قابل پذیرش است؟

رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و همواره برای اثبات درستی این ادعا آماده هر نوع همکاری بوده و هست.

سفیر جدید نیوزیلند نیز در این دیدار با قدردانی از رفتار صمیمی و دوستانه‌ای که در مدت حضورش در تهران با وی صورت گرفته، خاطرنشان کرد: امیدوارم و انگیزه زیادی دارم که در زمینه تقویت روابط دو کشور نقش موثر و سازنده‌ای ایفا کنم.

خانم «بتانی مدن» همچنین با اشاره به مواضع کشورش در ابراز نگرانی از وضعیت اسفناک غزه اظهار داشت: نیوزیلند بارها خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و نگرانی خود را در زمینه جلوگیری از ارسال کمک‌های درمانی و غذایی به این منطقه ابراز کرده است./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار